PCminister (29-01-08), Emperatour (29-01-08), Keih@n.G (26-06-08)
کاربر شهرسختافزار
بچه ها هر کی تاحالا سوتی داده بیاد و تو این تاپیک بگه موضوع جالبی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.: فرید :. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (29-01-08), Emperatour (29-01-08), Keih@n.G (26-06-08)
|
|
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
اولیش هم از خودم میگم
اول دبیرستان بودم که از مدرسه تعطیل شدیم تو زمستون و هوا هم برفی بود محل گذرمون هم از کنار مدرسه دخترونه بود دوستام داشتن اذیت میکردن منم رفتم پام و بزنم به درخت که برف ها بریزه رو سرشون یه دفعه چشمتون روز بد نبینه لیز خوردم و دو متر رفتم رو هوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه کلی ضایع شدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (29-01-08), a_k (26-02-08), bahare (26-02-08), Emperatour (29-01-08), Keih@n.G (26-06-08)
کاربر شهرسختافزار
من e250 از سامسونگ دارم (گوشی موبایل).
دیروز سر جلسه امتحان دانشگاه این هشدارش روشن بود!
فکر کن گذاشته بودمش روی 5 بار هشدار با روشن شدن خود کار گوشی! فاصله هر هشدار 5 دقیقه !!!!
خدا رحم کرد که از جلسه اخراج نشدم. ولوم صدا روی آخرین حد
آقا ما هی درش می آوردیم خاموش میکردیم این هی روشن میشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرش این مراقبه گرفت خاموشش کرد گذاشت تو جیبش این یک بار دیگه روشن شد!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حواستون باشه شما از این اشتباهها نکنید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
arven_andomil (11-08-08), a_k (26-02-08), bahare (26-02-08), Emperatour (29-01-08), Keih@n.G (26-06-08), Mehdi_Full (29-01-08)
حق آب و گل داره
PCminister (29-01-08), arven_andomil (29-01-08), a_k (26-02-08), bahare (26-02-08), F A R I D (29-01-08), Keih@n.G (26-06-08)
دیروز پری روزها رفته بود بازار یک قطعه برای کی از مشتری ها بگیرم دیدم همه دارن منو نگاه میکنند گفتم خدایا چیه رفتم از یکشون پرسیدم فهمید جورابام رو کشیدم رو شلوارم
انقدر خجالت کشیدم یکیشون یک دفعه زد زیز خنده بقیه خندیدن خلاصه شدیم سوژه بازار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (29-01-08), a_k (26-02-08), bahare (26-02-08), Emperatour (29-01-08), F A R I D (29-01-08), Keih@n.G (26-06-08), leili1 (25-02-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من یه ماجرا که برای یکی از دوستای دوستم اتفاق افتاده بود تعریف میکنم
یه بنده خدایی میره پیتزا فروشی با خانواده که دوتا پسر هم داشته خلاصه از گرونی دوتا پیزا میخره و میاره سر میز شروع میکنن به خوردن
بعد وسطاش بوده که میبینه مثل اینکه سیر نمیشن خلاصه میره سراغ پیتزا فروشه و میگه آقا قربونت یه دو سه تا نون اضافه هم به ما بده یارو هم سوتی طرفو به روش نمیاره و دوتا نون باگت میده بهش
اون بنده خدا هم میره سره میز و بقیه پیتزا رو میزاره لای نون باگت و ملت و منفجر میشن از خنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوتی واقعا واقیعت داشته ما هم که از خنده ترکیدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
ادامه پیدا کنه خیلی خوب میشه هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
Keih@n.G (26-06-08)
Administrator
من اصولا سوتی نمیدم داش سعید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (26-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks